Tapahtumapalveluiden myyntipäällikönä Hilla Groupissa

Olen Anna Linnanmaa, 35-vuotias myyntipäällikkö KPK Eventsillä, jossa aloitin työt marraskuussa 2021. Työni alkoi vauhdikkaasti erilaisten tapahtumien parissa. Tähän mennessä olen ollut järjestämässä tiimin kanssa yritystilaisuuksia ja messuja. Työhöni kuuluu kaikki sisällöntuottamisesta myyntiin saakka. Kokemukseni vuoksi vastuulleni on tullut myös se, miltä tapahtumamme näyttävät.

Tämä työ tuli vastaan yllättäen, juuri kun olin viemässä eteenpäin omaa yritystäni. En kuitenkaan voinut jättää tilaisuutta välistä. Onneksi hain paikkaa! Tapahtuma-alalla pääsen todella käyttämään monipuolisesti kaikkea osaamistani.

Olen työskennellyt kaupallisella alalla kauneuden ja visuaalisuuden maailmassa muun muassa myymäläpäällikkönä ja senior trainerin roolissa kouluttaen, perehdyttäen, huolehtien myynnin kasvusta ja rakentaen uusia liikkeitä.

Ennen Hilla Groupille siirtymistä työskentelin juhlien, somistusten, tapahtumien ja messujen parissa. Lisäksi matkassa kulki hyvinvoinnin ja kauneuden osa-alueita.

Hilla Group on osoittautunut konserniksi, jossa olen mielelläni mukana. Koen työni merkitykselliseksi. Erityisen iloinen olen siitä, että pääsen yhdistämään kaupallisen ja visuaalisen osaamiseni suunnitellessa tapahtumia ja messuja.

Lue myös nämä

Media-alalle Kainuuseen

Mie olen Teemu Ohtonen, 26-vuotias rumpali Kajaanista. Aloitin Kainuun Sanomien sivuvalmistuksessa marraskuussa 2018. Matkani Kainuun Sanomien sivunvalmistuksessa alkoi opiskelujen ohessa...
1 min Lue lisää