Olisitko sinä uusi hillalainen?

Hillalaiset tekevät Hilla Groupin, itseään ja ympäristöään kehittävien ammattilaisten yhteisön.

Arvomme, sy­dä­men si­vis­tys, it­sen­sä ja ym­pä­ris­tön­sä ke­hit­tä­mi­nen ja ter­ve ta­lous, ohjaavat meitä. Keskinäinen luottamus ja yksilöiden kunnioitus on meille tärkeää.

Hilla Groupissa osallistetaan, vastuutetaan ja kuunnellaan. Yhdessä tekeminen, turvallinen ilmapiiri, kokeilukulttuurin arvostaminen, monipaikkaisuus ja monimuotoisuus ovat ehdottomasti vahvuuksiamme.

Millaisia me olemme ja toivomme sinunkin olevan:

Rohkea tiennäyttäjä
Suhtaudumme uteliaasti uuteen ja muutokseen. Uskallamme kokeilla ennennäkemättömiä toimintatapoja ja joskus myös epäonnistua. Emme kulje muiden silottamia polkuja pitkin, vaan raivaamme omamme.

Kannustava ratkaisija
Jaamme auliisti monipuolista osaamistamme ja vuosien varrella kertynyttä kokemustamme. Olemme sinnikkäitä ja etsimme, kunnes löydämme ratkaisun. Olemme aina valmiita juhlistamaan paitsi omia myös asiakkaidemme ja kumppaneidemme saavutuksia.

Luotettava joukkuepelaaja
Emme nosta itseämme muiden yläpuolelle, vaan kohtaamme kaikki samalta viivalta. Asetamme ihmiset etusijalle kaikessa mitä teemme. Olemme helposti lähestyttäviä ja luotettavia.

Aito totuuden etsijä
Uskomme tutkittuun tietoon ja ymmärrämme sen arvon. Katsomme asioita monelta kantilta ja rohkenemme kertoa avoimesti niin hyvistä kuin hankalista asioista.

EDUT

Arvostamme itsensä kehittämistä, ja siksi tarjoamme erilaisia koulutusmahdollisuuksia, tehtävänkiertoja sekä uramallit kehittymisen tueksi. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työkyky ovat meille tärkeitä, ja niitä ylläpidämme laajan työterveyshuoltopaketin avulla.

Konsernin lukuisat toimipisteet mahdollistavat monipaikkaisen työn tekemisen työyhteisöissä etätyömahdollisuutta unohtamatta. Ja tietenkin lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut, modernit työvälineet ja konsernin lehtietu kruunaavat etukakkumme.

Töissä Hillassa

Media-alalle Kainuuseen

Mie olen Teemu Ohtonen, 26-vuotias rumpali Kajaanista. Aloitin Kainuun Sanomien sivuvalmistuksessa marraskuussa 2018. Matkani Kainuun Sanomien sivunvalmistuksessa alkoi opiskelujen ohessa…
1 min Lue lisää

Avoimet työpaikat

Etsitpä sitten vakituista työpaikkaa tai työharjoittelupaikkaa, ole rohkeasti yhteydessä meihin. Eikö löytynyt sopivaa? Jätä meille avoin hakemus ja kerro osaamisestasi.