Palvelut yritysasiakkaille

Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tarjoamme markkinointi- ja viestintätarpeisiisi kattavat ratkaisut, halusitpa näkyvyyttä paikallislehdessä, onnistunutta viestintää somekanavissasi tai kohdata asiakkaitasi messuilla. 

Mediatuotteemme tavoittavat viikoittain lähes puoli miljoonaa lukijaa. Lisäksi tarjoamme laajasti vaihtoehtoja näkyvyyteen, viestintään, videoihin, verkkosivuihin, painatukseen ja jakeluun. 

Ratkaisuja arjen ongelmiin digitalisoituneessa maailmassa.  

Kaikki kätevästi saman katon alta! 

Mediatuotteemme tavoittavat viikoittain lähes puoli miljoonaa lukijaa

Hilla Julkaisut

Kattava mediaperheemme välittää alueelliset uutiset aamukahvipöytään niin painettuna kuin digipalveluna. Julkaisumme tavoittavat lukijoita Keski-Pohjanmaalta aina Lappiin saakka.

Mainostajalle

Tavoita ihmisiä joko hyvin paikallisesti tai puoli Suomea kattavasti. Lähes puoli miljoonaa suomalaista seuraa säännöllisesti medioitamme paperi- tai digiversiona.

Tapahtumapalvelut

Luomme upeat puitteet yritysten ja heidän asiakkaidensa merkittäville kohtaamisille.

Ohjelmistoratkaisut

Hilla Group tarjoaa erilaisia ohjelmistoratkaisuja. Ohjelmistoratkaisut painottuvat yritysten ja organisaatioiden tiedonhallintaan, media-alaan sekä urheiluseurojen toiminnan ohjaukseen.

Jakelupalvelut

Logistiikkaverkostomme tuo tuotteet ja julkaisut luotettavasti perille. Hilla Logistiikka on valtakunnallisesti paikallinen toimija, joten logistiikkaketjumme on lyhyt ja tehokas.

Onnistumisia asiakkaidemme kanssa