Palvelut yksityisasiakkaille

Monimediaperheemme tarjoaa ajankohtaiset uutiset, kiinnostavimmat puheenaiheet ja ilmiöt kotipaikkakunnaltasi ja muualta Suomesta.

Lue uutiset painetun lehden lisäksi digikanavista, jotka kulkevat mukanasi kaikkialla. Lehtiemme sisältöihin kuuluvat myös monipuoliset kuluttaja- ja lukijailmoitukset. 

Hilla Julkaisut

Kattava mediaperheemme välittää alueelliset uutiset aamukahvipöytään niin painettuna kuin digipalveluna. Julkaisumme tavoittavat lukijoita Keski-Pohjanmaalta aina Lappiin saakka.

Mainostajalle

Tavoita ihmisiä joko hyvin paikallisesti tai puoli Suomea kattavasti. Lähes puoli miljoonaa suomalaista seuraa säännöllisesti medioitamme paperi- tai digiversiona.

Tapahtumapalvelut

Luomme upeat puitteet yritysten ja heidän asiakkaidensa merkittäville kohtaamisille.

Mainostoimistopalvelut

Luova ja luotettava markkinointikumppani – kuten mainostoimistojen kermaan kuuluvalta toimijalta sopii odottaa.

Ohjelmistoratkaisut

Hilla Group tarjoaa erilaisia ohjelmistoratkaisuja. Ohjelmistoratkaisut painottuvat yritysten ja organisaatioiden tiedonhallintaan, media-alaan sekä urheiluseurojen toiminnan ohjaukseen.

CTA: vastuullisuus

Toimintamme ytimen muodostaa omien juurien arvostus. Menneisyyttä ja paikallisuutta ymmärtämällä pystymme ennakoimaan ja vaikuttamaan tulevaisuuteen sekä vahvistamaan toiminta-alueemme kasvua.

Vastuullisuus on toimintamme perusta

Ota yhteyttä

Kati Heikkinen

Asiakaspalvelupäällikkö

044 2544 626

Lorem ipsum dolor sit amet

Mieleni minun tekevi, aivoni ajattelevi lähteäni laulamahan, saa’ani sanelemahan, sukuvirttä suoltamahan, lajivirttä laulamahan. Sanat suussani sulavat, puhe’et putoelevat, kielelleni kerkiävät, hampahilleni hajoovat.