Palvelut yksityisasiakkaille

Monimediaperheemme tarjoaa ajankohtaiset uutiset, kiinnostavimmat puheenaiheet ja ilmiöt kotipaikkakunnaltasi ja muualta Suomesta.

Lue uutiset painetun lehden lisäksi digikanavista, jotka kulkevat mukanasi kaikkialla. Lehtiemme sisältöihin kuuluvat myös monipuoliset kuluttaja- ja lukijailmoitukset. 

Hilla Julkaisut

Kattava mediaperheemme välittää alueelliset uutiset aamukahvipöytään niin painettuna kuin digipalveluna. Julkaisumme tavoittavat lukijoita Keski-Pohjanmaalta aina Lappiin saakka.

Mainostajalle

Tavoita ihmisiä joko hyvin paikallisesti tai puoli Suomea kattavasti. Lähes puoli miljoonaa suomalaista seuraa säännöllisesti medioitamme paperi- tai digiversiona.

Tapahtumapalvelut

Luomme upeat puitteet yritysten ja heidän asiakkaidensa merkittäville kohtaamisille.

Ohjelmistoratkaisut

Hilla Group tarjoaa erilaisia ohjelmistoratkaisuja. Ohjelmistoratkaisut painottuvat yritysten ja organisaatioiden tiedonhallintaan, media-alaan sekä urheiluseurojen toiminnan ohjaukseen.

Jakelupalvelut

Logistiikkaverkostomme tuo tuotteet ja julkaisut luotettavasti perille. Hilla Logistiikka on valtakunnallisesti paikallinen toimija, joten logistiikkaketjumme on lyhyt ja tehokas.

CTA: vastuullisuus

Toimintamme ytimen muodostaa omien juurien arvostus. Menneisyyttä ja paikallisuutta ymmärtämällä pystymme ennakoimaan ja vaikuttamaan tulevaisuuteen sekä vahvistamaan toiminta-alueemme kasvua.

Vastuullisuus on toimintamme perusta