Toimittajuus ja pesäpallon pelaaminen valtakunnan tasolla onnistuu Hilla Groupissa

Olen Vili Ruuska, 27-vuotias toimittaja. Valmistuttuani aloitin äitiysloman sijaisena Hilla Groupissa toukokuussa 2019. Sitä ennen olin ollut konsernin lehdissä kesätoimittajana kolmena kesänä. Sittemmin olen työskennellyt pääosin uutistoimituksessa. Uutistoimittajan työn ohella työnkuvaani kuuluvat aluetoimittajan ja verkkotoimittajan työtehtävät.

Media-ala ei ollut minulle selviö vielä ylioppilaaksi päästessäni. Hain opiskelemaan Oulun yliopistoon historiaa ja suomen kieltä – jälkimmäiseen koulutukseen pääsinkin ensimmäisellä yrityksellä.

Tykkäsin jo siinä vaiheessa kirjoittamisesta, ihmisten kohtaamisesta ja heidän tarinoidensa välittämisestä. Niinpä ajattelin, että kirjoittavan toimittajan työ voisi olla minun juttuni.

Olen syntyisin Halsualta ja opiskeluaikaa lukuun ottamatta asunut koko ikäni Keski-Pohjanmaalla. Alue on minulle tuttu ja tärkeä, turvallinen ja kompakti. Eräänlainen kotiseuturakkaus on pitänyt minut täällä.

Samoilla sanoilla voisi kuvata Hilla Groupia. Minusta on tärkeää päästä työskentelemään nimenomaan keskipohjalaisten ihmisten kanssa. Lisäksi olen nöyrästi kiitollinen työnantajalle siitä, että voin työn ohella harrastaa pesäpalloa valtakunnallisella tasolla. Tämä ei olisi mahdollista jokaisessa työpaikassa. 

Lue myös nämä

Media-alalle Kainuuseen

Mie olen Teemu Ohtonen, 26-vuotias rumpali Kajaanista. Aloitin Kainuun Sanomien sivuvalmistuksessa marraskuussa 2018. Matkani Kainuun Sanomien sivunvalmistuksessa alkoi opiskelujen ohessa...
1 min Lue lisää