Meistä

Hilla Group tarjoaa informaatiota, elämyksiä ja näkyvyyttä monipuolisesti ja asiakaslähtöisesti vahvoilla brändeillä, joilla on pitkä historia ja juuret paikallisissa yhteisöissä. Hilla Groupissa työskentelee ammattitaitoisia ja kehittämishaluisia ihmisiä.

Hilla Group on monimediakonserni, joka tavoittaa päivittäin lähes puoli miljoona suomalaista. Työllistämme lähes 350 ammattilaista ja välitämme elinvoimaa. Tavoitteenamme on etsiä uusia tapoja välittää tietoa ja elämyksiä sekä rakentaa Suomen ykköstyöpaikkaa.

Me yhdistämme ihmiset eiliseen, tähän päivään ja huomiseen. Hilla Groupin palveluissa ihminen kohtaa ihmisen: journalistisissa sisällöissä, tapahtumissa, digitaalisissa palveluissa, myyntitilanteissa sekä jakelutoiminnassa.

Pitkän historian kautta kertynyt kokemus, näkyvät ja luotettavat tuotebrändit sekä kehittyneet teknologiset ratkaisut muodostavat perustan Hilla Groupin kilpailukyvylle. Konsernin jokaista liiketoimintaa ohjataan omalla liiketoimintastrategiallaan ja niiden muodostamaa kokonaisuutta Hilla Groupin konsernistrategialla.

Hilla Groupin turvallisuustoiminnalla tuetaan kaikkia konsernin liiketoimintaprosesseja strategiassa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tavoitteena on tunnistaa, ennaltaehkäistä ja torjua Yritykseen sekä sen työntekijöihin, kumppaneihin ja sidosryhmiin kohdistuvat turvallisuusriskit. Turvallisuustoiminnan painopiste on ennaltaehkäisyssä.

Toimintamme ytimen muodostaa omien juurien arvostus. Menneisyyttä ja paikallisuutta ymmärtämällä pystymme ennakoimaan ja uudistamaan tulevaisuutta sekä vahvistamaan toiminta-alueemme kasvua.

Hilla Group on media-alan houkuttelevin tiennäyttäjä, joka luottaa ihmisiin ja on ihmisten luottamuksen arvoinen. Asiantuntijamme rakentavat elinvoimaista yhteiskuntaa tarinoilla ja kohtaamisilla. Menneisyyttä ja paikallisuutta ymmärtämällä pystymme ennakoimaan ja muovaamaan tulevaisuutta sekä vahvistamaan lähialueidemme kasvua.

Asiantuntijamme rakentavat elinvoimaisempaa yhteiskuntaa tarinoilla ja kohtaamisilla. Hilla Groupin palveluissa ihminen kohtaa ihmisen