Minne menemme?

Hilla Group on media-alan houkuttelevin tiennäyttäjä, joka luottaa ihmisiin ja on ihmisten luottamuksen arvoinen. Asiantuntijamme rakentavat elinvoimaista yhteiskuntaa tarinoilla ja kohtaamisilla. Menneisyyttä ja paikallisuutta ymmärtämällä pystymme ennakoimaan ja muovaamaan tulevaisuutta sekä vahvistamaan lähialueidemme kasvua. 

Hilla Group on media-alan houkuttelevin tiennäyttäjä, joka luottaa ihmisiin ja on ihmisten luottamuksen arvoinen.

Suuntamme

Hilla Group on media-alan houkuttelevin tiennäyttäjä, joka luottaa ihmisiin ja on ihmisten luottamuksen arvoinen. 

Ammattilaisemme luotsaavat meitä vahvaan tulevaisuuteen. Asiantuntijamme rakentavat yhä elinvoimaisempaa yhteiskuntaa tarinoilla ja kohtaamisilla. Hilla Groupin palveluissa ihminen kohtaa ihmisen: journalistisissa sisällöissä, tapahtumissa, digitaalisissa palveluissa, myyntitilanteissa sekä jakelutoiminnassa. 

Mitä teemmekin, meitä ohjaa omien juurien arvostus. Paikallisuutta ja menneisyyttä ymmärtämällä pystymme ennakoimaan ja muovaamaan tulevaisuutta sekä vahvistamaan meille läheisten alueiden kasvua. Rakennamme päivittäin Hilla Groupia omalla erityisosaamisellamme.  

Ainutlaatuisen osaamisemme ja tulostemme ansiosta olemme houkuttelevin vaihtoehto kuluttajille, potentiaalisille työntekijöille, yrityksille ja sijoittajille. Emme pelkää haasteita, sillä uskomme, että haasteiden kautta voimme löytää timantteja. 

Arvomme

Sydämen sivistys. Ihmiskeskeisyys on Hilla Groupin uusiutuva voimavara. Luotamme ihmisiin ja olemme ihmisten luottamuksen arvoinen. Ihmiset ovat tekemisemme sydämessä.

Itsensä ja ympäristönsä kehittäminen. Arvostamme itsensä kehittämistä. Meillä on käytössä koulutusportaali sekä mahdollisuus osallistua yksittäisistä seminaareista tutkintoon johtaviin koulutuksiin.

Terve talous. Pidämme huolta siitä, että tekemisemme on tuottavaa ja kannattavaa. Varmistamme, että olemme täällä jatkossakin.
Hilla Group on nykyisin alueensa suurin mediakonserni

Elämyksiä, ilmiöitä ja tietoa jo yli 100 vuoden ajan

Hilla Groupin vahvat juuret on rakennettu sadan vuoden aikana. Yhtiö on nähnyt Suomen kehityksen läpi lama- sekä sotavuosien ja suuntaa nyt kohti tulevaa alueensa suurimpana mediakonsernina.