Sponsorointi

Erilaisten ajankohtaisten yhteistyöhankkeiden ja sponsorointikohteiden avulla olemme mukana kehittämässä Hilla Groupin toiminta-alueen elinvoimaisuutta. Yhteisöjen ja järjestöjen kanssa arvostamme molemminpuolista, aitoa yhteistyötä.

 

Hilla Kyvyt -yksilöurheilijaohjelma

Hilla Kyvyt -yksilöurheilijaohjelmassa sponsoroimme urheilijaa, joka on Suomen huippua tavoitteleva 16–24-vuotias yksilöurheilija. Urheilijan tulee asua tai olla kotoisin Hilla Groupin toiminta-alueelta.

Odotamme urheilijalta vastavuoroisuutta ja yhdessä sovittavien tavoitteiden mukaista toimintaa. Urheilija sitoutuu noudattamaan urheilun eettisiä periaatteita ja Suomen Antidopingtoimikunnan sääntöjä.

Sponsoroitavat yksilöurheilijat valitaan vuosittain, ja haku on alkuvuodesta. Sopimukset ovat yleensä kaksivuotisia ja sisältävät optiovuoden. Julkaisemme valitut urheilijat konsernin lehdissä ja seuraamme Hilla Kyvyt -urheilijoiden taivalta.

Keskipohjanmaa-säätiö

Säätiö tukee Keski-Pohjanmaan maakunnan- ja perinnekulttuurin sanataidetta ja muita taidemuotoja. Lisäksi säätiön tarkoituksena on tukea alueen tiedonvälitykseen, ympäristönsuojeluun sekä maakunnalliseen ja yhteiskunnalliseen elämään liittyvää tieteenharjoitusta.

Säätiö toteuttaa tarkoitustaan jakamalla apurahoja ja palkintoja sekä avustamalla tutkimusten tulosten julkaisemista ja tunnetuksi tekemistä.

Keskipohjanmaa-säätiö on perustettu vuonna 1986. Säätiön peruspääoman lahjoitti Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oy.

Kirsi Kela

Myyntijohtaja

+358443325332

Tutustu Hilla Kyvyt -urheilijoihin

Hilla Kyvyt: Eemeli Katajalaakso

Yleisurheilija Eemeli Katajalaakso (s. 2004) on Hilla Kykyjä 2021-2022. Hän edustaa Kannuksen Uraa ja hänen lajinsa on kestävyysjuoksu. Vuosina 2018-2020 hän on voittanut ikäluokissaan kahdeksan Suomen mestaruutta. Kesä 2020 Pedersöressä…
1 min Lue lisää

Hilla Kyvyt: Roosa Määttälä

Yleisurheilija Roosa Määttälä (s.1997) on Hilla Kykyjä 2021-2022. Hän edustaa Kokkolan Veikkoja ja hänen lajinsa on pituushyppy. Nuorten sarjoissa hän voittanut kuusi SM-mitalia. Aikuisten Kalevan kisoissa hän on sijoittunut pituudessa…
1 min Lue lisää