Sijoittaja

Hilla Group Oyj on kasvava monimediakonserni, joka laajalla toimialallaan ja vaikutusalueellaan tavoittaa päivittäin lähes miljoona ihmistä. Hallitsemme perinteisen median, ja kehitämme jatkuvasti uusia digitaalisia välineitä tiedon välittämiseen, elämysten luomiseen ja tulevaisuuden kohtaamiseen.

Hilla Groupin yksi arvo on terve talous. Se ohjaa toimintaamme ja valintojamme järkevällä tavalla.

 

Toiminnallamme on vahvat juuret, ja se näkyy. Vuosikymmenten saatossa olemme muuranneet perustan, jonka päälle on helppo rakentaa ja josta on turvallista ponnistaa kohti uusia tavoitteita. Tunnemme ihmiset, yritykset sekä alueet ja yhdistämme ne luoden innovaatioita ja elinvoimaa.

Välitämme elinvoimaa!

Monipuolisesti palveluita

Hilla Groupin palveluissa ihminen kohtaa ihmisen: journalistisissa sisällöissä, tapahtumissa, digitaalisissa palveluissa, myyntitilanteissa sekä käsinkosketeltavasti paino- ja jakelutoiminnassa. 

Hillan brändit

Me yhdistämme ihmiset eiliseen, tähän päivään ja huomiseen. Hilla Groupin palveluissa ihminen kohtaa ihmisen: journalistisissa sisällöissä, tapahtumissa, digitaalisissa palveluissa, myyntitilanteissa sekä käsinkosketeltavasti paino-ja jakelutoiminnassa.

Minne menemme

Hilla Group on media-alan houkuttelevin tiennäyttäjä, joka luottaa ihmisiin ja on ihmisten luottamuksen arvoinen. Asiantuntijamme rakentavat elinvoimaista yhteiskuntaa tarinoilla ja kohtaamisilla.