Sinulle

Olemme monipuolinen ja laaja-alainen mediayhtiö, joka toimii viidessä maakunnassa ja jonka maantieteellinen vaikutusalue kattaa lähes puolet Suomesta. Tehtävämme on luoda elinvoimaa yhdistämällä tieto, elämykset ja ratkaisut sekä niiden tarvitsijat. Tarjoamme yrityksille, yhteisöille, yhteistyökumppaneille ja kuluttajille palveluja menestyksen ja kasvun tueksi.  

Teemme sen siksi, että välitämme. Sinusta, meistä ja ympäristöstämme. 

Työnhakijalle

Hillalaiset tekevät Hilla Groupin, itseään ja ympäristöään kehittävien ammattilaisten yhteisön.

Hilla Groupissa osallistetaan, vastuutetaan ja kuunnellaan. Yhdessä tekeminen, turvallinen ilmapiiri, kokeilukulttuurin arvostaminen, monipaikkaisuus ja monimuotoisuus ovat ehdottomasti vahvuuksiamme.

Yhteistyökumppanille

Ihmiset tekemisen sydämessä ovat meille tärkeitä. Teemme mielellämme yhteistyötä ja luomme kumppanuuksia, jotka auttavat molempia uudistumaan, kehittymään ja vahvistamaan kasvua. Meillä on palo uusiutua ja uudistaa.

Mediatuotteemme tavoittavat viikoittain lähes puoli miljoonaa lukijaa

Yritysasiakkaalle

Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tarjoamme markkinointi- ja viestintätarpeisiisi kattavat ratkaisut, halusitpa näkyvyyttä paikallislehdessä, onnistunutta viestintää somekanavissasi tai kohdata asiakkaitasi messuilla. 

Yksityisasiakkaalle

Monimediaperheemme tarjoaa sinulle ajankohtaiset uutiset, kiinnostavimmat puheenaiheet ja ilmiöt kotipaikkakunnaltasi ja muualta Suomesta. Lue uutiset siellä missä olet.

Lehtiemme sisältöihin kuuluvat myös monipuoliset kuluttaja- ja lukijailmoitukset. 

Sijoittajalle

Hilla Group Oyj on kasvava monimediakonserni, joka laajalla toimialallaan ja vaikutusalueellaan tavoittaa päivittäin lähes miljoona ihmistä.

Hilla Groupin yksi arvo on terve talous. Se ohjaa toimintaamme ja valintojamme järkevällä tavalla.

Monipuolisesti palveluita

Hilla Groupin palveluissa ihminen kohtaa ihmisen: journalistisissa sisällöissä, tapahtumissa, digitaalisissa palveluissa, myyntitilanteissa sekä käsinkosketeltavasti paino- ja jakelutoiminnassa.