Vastuullisuus

Toteutamme vastuullisuutta päivittäisessä liiketoiminnassaan toimimalla taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti kestävällä tavalla.

Vastuullisuus pohjautuu yrityksen arvoihin; sydämen sivistykseen, terveeseen talouteen sekä itsensä ja ympäristönsä kehittämiseen.

Vastuullisuus on toimintamme perusta

Vastuullisuudestamme

Toimintamme ytimen muodostaa omien juurien arvostus. Menneisyyttä ja paikallisuutta ymmärtämällä pystymme ennakoimaan ja vaikuttamaan tulevaisuuteen sekä vahvistamaan toiminta-alueemme kasvua. Rakennamme päivittäin Hilla Groupia omalla erityisosaamisellamme, joka tukee ja jota tukee muiden osaaminen.

Taloudellista vastuuta toteuttamme suunnittelemalla toimintaamme pitkällä tähtäyksellä ja harjoittamalla liiketoimintaa, joka tuottaa arvoa konsernin omistajille.

Ympäristövastuuta toteutamme huomioimalla ympäristönäkökulmat omassa liiketoiminnassa sekä yrityksen hankinnoissa.

Sosiaalinen vastuu varmistetaan toimimalla tasa-arvolain ja yhdenvertaisuuslain velvoittamalla tavalla. Oikeudenmukainen ja yhdenvertainen kohtelu koskee Hilla Group -konsernissa kaikkia sidosryhmiä.

Asiantuntijamme rakentavat elinvoimaisempaa yhteiskuntaa tarinoilla ja kohtaamisilla. Hilla Groupin palveluissa ihminen kohtaa ihmisen: journalistisissa sisällöissä, tapahtumissa, digitaalisissa palveluissa, myyntitilanteissa sekä käsinkosketeltavasti paino- ja jakelutoiminnassa.

Luotamme asiantuntijoidemme luotsaavan meitä vahvaan tulevaisuuteen. Ennakkoluuloton kokeilukulttuuri sekä asiakkaiden ja työntekijöiden aito kuunteleminen tekevät meistä Suomen parhaan työpaikan. Emme pelkää haasteita, sillä uskomme, että myös haasteiden kautta voimme löytää timantteja.

Ota yhteyttä

Juha Erkkilä

Tietohallinto- ja kehitysjohtaja

0400555566