Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi

Tutkitusti luotettavan sisällön joukossa viestisi erottuu edukseen. Tavoita ihmisiä joko hyvin paikallisesti tai puoli Suomea kattavasti. Lähes puoli miljoonaa suomalaista seuraa säännöllisesti lukuisia medioitamme paperi- tai digiversiona.

Kysy lisää. Laaja ammattilaisten verkostomme mediamyynnissämme auttaa mielellään.

Mediat

Laadukkaan journalistisen sisällön seurassa saat viestisi vaikuttavasti perille. Tarjoamme alueen tehokkaimmat mainoskanavat, joihin saat tarvittaessa niin monikanavaiset ratkaisut kuin markkinointipalvelut. Kiinnostavat uutiset, taustatiedot ja elämykset löytävät lukijansa, sillä ne saavat viikossa yli puoli miljoona lukukertaa!

Voit myös tutustua tarkemmin yksittäisten medioidemme tietoihin kartan avulla.

Digituotteet

Mainostajana tavoitat nykyiset ja uudet asiakkaasi nopeasti verkossa. Lukijat vierailevat lehtiemme verkkosivuilla useita kertoja päivässä seuratakseen paikallisia uutisia, tarinoita ja ilmiöitä.

Ulkomainostaulut tarjoavat näkyvyyttä vilkkaasti liikennöityjen teiden varsilla Kokkolassa, Kalajoella, Kaustisella, Kannuksessa, Ylivieskassa ja Pyhäjoella.

Matkailutuotteet

Monet todella suositut ja kehittyvät matkailukeskukset löytyvät läheltämme. Kausittain julkaistavilla paikallisilla matkailulehdillä tavoitat matkailijat, jotka etsivät tietoa alueiden palveluista. Vapaa-ajanmatkailijoiden lisäksi kohteissa vierailee paljon ihmisiä erilaisissa yritystilaisuuksissa.

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi herättää kuluttajan kiinnostuksen tuotteisiin ja palveluihin tarinan avulla. Parhaimmillaan sisältömarkkinointi koetaan uutta tietoa antavaksi, kiinnostavaksi sisällöksi, eikä niinkään mainokseksi.

Mainostajien yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Mainostuotanto

Monipuolisia ja laadukkaita paino- ja tulostuspalveluita helposti ja nopeasti. Jos tarvitset käyntikorttia tai tiekylttiä, tekstiilien painatusta tai kirjan tekemistä, osaamme auttaa. Teemme myös ikkunoiden ja autojen teippauksia sekä autamme painotöiden suunnittelussa.

Ota reippaasti yhteyttä!