Yhteistyökumppani

Yhdistämme ihmiset eiliseen, tähän päivään ja huomiseen.

Ihmiset tekemisen sydämessä ovat meille tärkeitä. Teemme mielellämme yhteistyötä ja luomme kumppanuuksia, jotka auttavat molempia uudistumaan, kehittymään ja vahvistamaan kasvua. Meillä on palo uusiutua ja uudistaa.

Hilla Groupin juuret ovat kasvaneet Pohjanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Lapissa, mutta nykyään vaikutusalueemme on valtakunnallinen. Kokemuksesta tiedämme, miten arvokasta on löytää kumppani, jonka kanssa yhteistyö toimii. Haluamme kehittää itseämme ja auttaa muita kehittymään, olipa kyseessä oppilaitosyhteistyö, henkilöstön hyvinvointi tai kuljetuskaluston valinta.

Hilla Julkaisut

Kattava mediaperheemme välittää alueelliset uutiset aamukahvipöytään niin painettuna kuin digipalveluna. Julkaisumme tavoittavat lukijoita Keski-Pohjanmaalta aina Lappiin saakka.

Mainostajalle

Tavoita ihmisiä joko hyvin paikallisesti tai puoli Suomea kattavasti. Lähes puoli miljoonaa suomalaista seuraa säännöllisesti medioitamme paperi- tai digiversiona.

Tapahtumapalvelut

Luomme upeat puitteet yritysten ja heidän asiakkaidensa merkittäville kohtaamisille.

Ohjelmistoratkaisut

Hilla Group tarjoaa erilaisia ohjelmistoratkaisuja. Ohjelmistoratkaisut painottuvat yritysten ja organisaatioiden tiedonhallintaan, media-alaan sekä urheiluseurojen toiminnan ohjaukseen.

Jakelupalvelut

Logistiikkaverkostomme tuo tuotteet ja julkaisut luotettavasti perille. Hilla Logistiikka on valtakunnallisesti paikallinen toimija, joten logistiikkaketjumme on lyhyt ja tehokas.

Ota yhteyttä

Minna Kallioinen

Viestintäpäällikkö

+358408085009