Ohjelmistoratkaisut

Hilla Group tarjoaa erilaisia ohjelmistoratkaisuja. Ohjelmistoratkaisut painottuvat yritysten ja organisaatioiden tiedonhallintaan, media-alaan sekä urheiluseurojen toiminnan ohjaukseen.

Kosilan tiedonhallintaratkaisut auttavat sinua.

Kosila Tiedonhallinta

Ovatko dokumenttisi aina hukassa, etkä löydä tarvittavaa tietoa arkistosta? Etkö saa muistutuksia sopimusten päättymisestä, etkä voi hoitaa allekirjoituksia sujuvasti sähköisesti?

Kosilan tiedonhallintaratkaisut auttavat sinua.

Kasvava määrä tietoa johtaa helposti sen hajaantumiseen. Kosilan tiedonhallintaratkaisujen avulla etsit ja hallinnoit liiketoiminnallesi tärkeitä dokumentteja ja tietoja millä tahansa laitteella tallennuspaikasta riippumatta.

Kun käytössäsi on aina ajan tasalla oleva tiedosto, vähennät turhaa työtä ja virheellisten dokumenttien käsittelyä.  Tiedonhallintaratkaisuissamme käytämme M-Filesiin pohjautuvaa järjestelmää.

Kosila tiedonhallinta: yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hilla Groupin mediaratkaisut

Hilla Groupin mediaratkaisut -toiminnan ytimessä on vankka media-alan toimialaosaaminen. Kehitämme julkaisijoille ja media-alan käyttöön digitaalisia palveluita ja tuotteita, joiden tavoitteena on toiminnan tehostaminen, yhteisöllisyyden luominen ja myynnin lisääminen.

Ratkaisumme tarjoaa joustavan tavan tuottaa ja rakentaa sisältöjä sekä jaella ne helposti sekä monipuolisesti eri julkaisukanaviin. Ratkaisut ovat laajasti integroitavissa muihin käytössä oleviin järjestelmiin.  

Rakentamamme ratkaisut pohjautuvat moderniin ja yleisesti käytettyyn microservices- arkkitehtuurin, joka mahdollistaa jouhevat integraatiot sekä jatkuvan kehittämisen mallit.

Mediaratkaisujen yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Nuoria harjoittelemassa omaa lajiansa

Jopox

Jopox on Suomen monipuolisin palvelu urheiluseuroille.

Palvelu tarjoaa työkalut kaikenkokoiseen seuratoimintaan ja jokaiselle urheilulajille. Jopox-järjestelmä tarjoaa kaikki urheiluseuran toiminnassa tarvittavat työkalut yhdessä ja samassa paketissa. Työkalut tehostavat urheiluseuran toimintaa, tuovat vaivattomuutta toiminnanohjaukseen ja helpottavat seuran arkea.

Jopox – parempaa urheiluseuratoimintaa

Jopoxin yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.