Ohjelmistoratkaisut

Hilla Group tarjoaa erilaisia ohjelmistoratkaisuja. Ohjelmistoratkaisut painottuvat yritysten ja organisaatioiden tiedonhallintaan, media-alaan sekä urheiluseurojen toiminnan ohjaukseen.

Kosilan tiedonhallintaratkaisut auttavat sinua.

Kosila Tiedonhallinta

Ovatko dokumenttisi aina hukassa, etkä löydä tarvittavaa tietoa arkistosta? Etkö saa muistutuksia sopimusten päättymisestä, etkä voi hoitaa allekirjoituksia sujuvasti sähköisesti?

Kosilan tiedonhallintaratkaisut auttavat sinua.

Kasvava määrä tietoa johtaa helposti sen hajaantumiseen. Kosilan tiedonhallintaratkaisujen avulla etsit ja hallinnoit liiketoiminnallesi tärkeitä dokumentteja ja tietoja millä tahansa laitteella tallennuspaikasta riippumatta.

Kun käytössäsi on aina ajan tasalla oleva tiedosto, vähennät turhaa työtä ja virheellisten dokumenttien käsittelyä.  Tiedonhallintaratkaisuissamme käytämme M-Filesiin pohjautuvaa järjestelmää.

Ole yhteydessä!

Jari Lundell

Tiedonhallinnan yksikön päällikkö

050 67 807

Janne Hollanti

Tiedonhallinnan myyntipäällikkö

050 3161 900

Jari Räikkönen

Operatiivinen johtaja

040 9009 007

Kosila tiedonhallinta: yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Hilla Groupin mediaratkaisut

Hilla Groupin mediaratkaisut -toiminnan ytimessä on vankka media-alan toimialaosaaminen.

Hilla Groupin mediaratkaisut kehittää muun muassa media-alan ja julkaisijoiden digitaalisia palveluita ja tuotteita, joiden tavoitteena on toiminnan tehostaminen, yhteisöllisyyden luominen ja myynnin lisääminen. Palveluita ja tuotteita ovat rikastettu NÄKÖISLEHTI, artikkelinhallintajärjestelmä DESK ja itsepalveluilmoituspalvelu ASPA.

Rakennamme digitaalisia ratkaisuja muun muassa omalle K360-teknologia-alustalle. Alusta on toteutettu Microsoft .NET -tekniikoilla, jotka perustuvat yleiseen, moderniin microservices-arkkitehtuuriin. K360-teknologia-alustan ajoympäristönä toimii huippuluotettavat Microsoft Azure -pilvipalvelut.

Petteri Saari

Mediayksikön päällikkö

050 3256 633

Jari Räikkönen

Operatiivinen johtaja

040 9009 007

Mediaratkaisujen yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Nuoria harjoittelemassa omaa lajiansa

Jopox

Jopox on Suomen monipuolisin palvelu urheiluseuroille.

Palvelu tarjoaa työkalut kaikenkokoiseen seuratoimintaan ja jokaiselle urheilulajille. Jopox-järjestelmä tarjoaa kaikki urheiluseuran toiminnassa tarvittavat työkalut yhdessä ja samassa paketissa. Työkalut tehostavat urheiluseuran toimintaa, tuovat vaivattomuutta toiminnanohjaukseen ja helpottavat seuran arkea.

Jopox – parempaa urheiluseuratoimintaa

Jaakko Isokoski

Myyntipäällikkö

044 5645 856

Jopoxin yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät