Palvelumme

Elinvoima syntyy ihmisten ja yritysten hyvinvoinnista. Siksi kutsummekin sinut meille palveltavaksi.

Hilla Groupin kattavien ja kehittyvien yrityspalveluiden avulla mahdollistat oman menestyksesi. Hillan ammattilaiset työskentelevät tinkimättömästi monipuolisten palveluiden laadukkuuden eteen ja takaavat hyvän palvelutason, tehokkuudesta tinkimättä.

Tulevaisuudessa menestys vaatii rohkeutta. Hyppää rohkeasti mukaan luomaan menestystarinaasi, me tarjoamme käyttöösi työkalut!

Hilla Julkaisut

Kattava mediaperheemme välittää alueelliset uutiset aamukahvipöytään niin painettuna kuin digipalveluna. Julkaisumme tavoittavat lukijoita Keski-Pohjanmaalta aina Lappiin saakka.

Mainostajalle

Tavoita ihmisiä joko hyvin paikallisesti tai puoli Suomea kattavasti. Lähes puoli miljoonaa suomalaista seuraa säännöllisesti medioitamme paperi- tai digiversiona.

Tapahtumapalvelut

Luomme upeat puitteet yritysten ja heidän asiakkaidensa merkittäville kohtaamisille.

Ohjelmistoratkaisut

Hilla Group tarjoaa erilaisia ohjelmistoratkaisuja. Ohjelmistoratkaisut painottuvat yritysten ja organisaatioiden tiedonhallintaan, media-alaan sekä urheiluseurojen toiminnan ohjaukseen.

Jakelupalvelut

Logistiikkaverkostomme tuo tuotteet ja julkaisut luotettavasti perille. Hilla Logistiikka on valtakunnallisesti paikallinen toimija, joten logistiikkaketjumme on lyhyt ja tehokas.

Hilla Groupin palveluissa ihminen kohtaa ihmisen

Ainutlaatuisen osaamisemme ja tulostemme ansiosta olemme houkuttelevin vaihtoehto kuluttajille, potentiaalisille työntekijöille, yrityksille ja sijoittajille. Emme pelkää haasteita, sillä uskomme, että haasteiden kautta voimme löytää timantteja.