Tapahtumapalvelut

 

Yli 20 vuoden ajan olemme toteuttaneet messuja, yritystilaisuuksia ja viihdetapahtumia vankalla ammattitaidolla asiakasta kuunnellen.

Tapahtumia rohkeasti ja suurella sydämellä!

 

KPK Events

KPK Eventsin järjestämiin messuihin kuuluvat laadukas sisältö, huimat tarjoukset, elämyksellisyys ja positiivinen tunnelma. Luomme upeat puitteet yritysten ja heidän asiakkaidensa merkittäville kohtaamisille. Yhdessä osaavien yhteistyökumppaneiden kanssa saamme aikaan unohtamattomia kokemuksia. 

Meille tärkeää on tehdä merkityksellisiä tapahtumia, olla aallon harjalla ja koota ihmisiä yhteen, yhteisen kiinnostuksen kohteen äärelle.  

Toteutamme tapahtumat räätälöidysti aina ideoinnista ja suunnittelusta toteutukseen saakka, oli kyse sitten avajaisista, vuosijuhlista tai pikkujouluista.  

KPK Events toimii Keski-Pohjanmaalta, Kokkolasta käsin, mutta vaikutamme laajalla alueella.  

Ota yhteyttä!

Niina Palosaari

Myynti- ja tapahtumapäällikkö

040 7185 350

Anna Linnanmaa

Myyntipäällikkö

050 4097 494

Tapahtumapalveluiden yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Lipputoimisto

Meille arkipäivää on isojen tapahtumien lipunmyynnin ja niihin liittyvien toimintojen hoitaminen. Teemme tiivistä yhteistyötä Lippu.fi kanssa, joten meidän kauttamme tapahtumalla käytettävissä maailmanluokan työvälineet lipunmyynnin onnistumiseen. Lisäksi yhdistämme Lippu.fi digimarkkinoinnin Hilla Groupin monipuoliseen mediatarjontaan, on näkyvyys tapahtumalle taattu!

Ole yhteydessä!

Sami Luoma

Operatiivinen päällikkö

0400 7604 098

Lipunmyyntipalveluiden yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät