LVI More on käyttänyt HIlla Groupin näkyvyysratkaisuja koko historiansa ajan vuodesta 2015 lähtien. Toimitusjohtaja Tero Maanselkä pitää printtimainontaa tehokkaimpana tapana kuluttajien ja yritysasiakkaiden tavoittamiseen.

LVI-More monipuolinen yritys, joka palvelee pääosin Keski-Pohjanmaalla ja sen lähimaakunnissa. Asiakaskuntaa löytyy myös laajemmalta ja toimintasäde yltääkin tarvittaessa pääkaupunkiseudulta Kuusamoon saakka. LVI-More on perustettu vuonna 2015 ja yhteistyö Hilla Groupin näkyvyyden kanssa alkoi saman tien.

Perhonjokilaakso oli ensimmäinen lehti, jossa aloittelimme paikallismainontaa, muistelee LVI-Moren toimitusjohtaja Tero Maanselkä.

– Sittemmin markkinointipalettiin on lisätty myös Kokkola-lehti sekä maakuntalehti Keskipohjanmaa. Printtimainonta on mielestämme edelleen tehokkain tapa paikallisten kuluttajien ja yritysasiakkaiden tavoittamiseen. Digikanavia ja sosiaalista mediaa ei toki sovi unohtaa, ja niitäkin käytetään markkinointikanavina säännöllisesti.

LVI-Moren asiakaskunta koostuu yksityisten kuluttajien lisäksi alueen kunnista ja yrityksistä. Yritysasiakkaiden joukossa on eri alojen yrityksiä ravintoloista suurkeittiöihin ja huoltoasemilta hotelleihin, maatiloja tietenkään unohtamatta.

– Aloitimme ilmalämpö- ja ilmavesi- ja maalämpöpumppujen sekä kylmälaitteiden myynnillä ja asennuksella, Maanselkä listaa.

LVI-Moren laajaan osaamisalueen kuuluu sähköasennusten lisäksi perinteiset käyttövesi- ja lämmitysverkostosaneeraukset sekä ilmanvaihtoasennukset.

  • Teemme myös ajoneuvojen ilmastointilaitteiden huoltoja asiakkaan luona tai vaikka pellon laidassa, sillä usein meidän on helpompi tulla asiakkaan työkoneen tai traktorin luokse kuin asiakkaan ajaa meidän luokse.

LVI-More on yrityksen kasvaessa laajentanut toimintaa myös sähköasennuksiin ja erityisesti aurinkosähköjärjestelmiin.

  • Viimeisin isompi aurinkosähköjärjestelmä toimitettiin Halsualle Hietalahti ja Pojat Oy:lle. 71 piikkikilowatin voimalassa on 240 paneelia, joista puolet katolla ja puolet seinällä, kertoo Maanselkä ja vinkkaa näin kesämökkikauden kynnyksellä aurinkoenergian olevan kätevä tapa tuottaa sähköä mökin pienille sähkölaitteille.
  • Usein kesämökit ovat syrjässä ja sähköliittymien rakentaminen on kallista. Oman aurinkovoimalan voi saada murto-osalla perinteisen sähköliittymän hinnasta ja pienehkön energiankulutuksen kohteissa voikin olla mielekkäämpää sijoittaa omaan aurinkovoimalaan kuin kiinteään sähköliittymään.

Lue myös nämä