Paino- ja logistiikkapalvelut

Valtakunnalliset painopalvelut sekä logistiikkaverkostot ovat ulottuvillasi vain klikkauksen päässä. Painotehtaat Botnia Print Kokkolassa ja Suomalainen lehtipaino Kajaanissa tuottavat Hilla Groupin omien julkaisujen lisäksi lukuisia valtakunnallisia lehtituotteita. Perinteisten sanomalehtituotteiden lisäksi tuotamme muun muassa aikakausi-, yritys- sekä järjestölehtiä laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Yhdessä Hilla Logistiikan kattavan verkoston kanssa toiminta-alueemme on valtakunnallinen.

Sanomalehtipalveluiden edelläkävijä Suomessa

Painotehtaidemme henkilökunnan ammattitaito on laaja-alaista ja olemme sitoutuneet palvelemaan asiakkaitamme henkilökohtaisesti niin painosopimusten, kuin eri jakeluyhtiöidenkin kanssa asioimisessa. Meidän kauttamme saat hoidettua julkaisusi paino- ja jakelujärjestelyt asiantuntemuksella avaimet käteen periaatteella.

Valtakunnallisia logistiikkaratkaisuja

Hilla Logistiikan kattava verkosto tarjoaa joustavia logistiikkaratkaisuja, korkealla laadulla juuri teidän tarpeidenne mukaan.

Lorem ipsum dolor sit amet

Palveluiden yhteydenottolomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Vaihe 1 / 2

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Lorem ipsum dolor sit amet

Mieleni minun tekevi, aivoni ajattelevi lähteäni laulamahan, saa’ani sanelemahan, sukuvirttä suoltamahan, lajivirttä laulamahan. Sanat suussani sulavat, puhe’et putoelevat, kielelleni kerkiävät, hampahilleni hajoovat.