Käsityökilpailu

 

Me punomme elämää erilaisilla langoilla – kaikki

kun siitä tulee oman näköinen

niin siitä tulee täydellinen

Hilla Group -konserni julkistaa Hillan päivän kunniaksi käsityökilpailun, jossa tarkoituksena on suunnitella ja toteuttaa neuloen tai virkaten Hilla Group-aiheiset lapaset ja pipo lapselle tai aikuiselle.

Kilpailuaika on 16.9.-31.12.2022. Lapaset ja pipon voi valmistaa haluamallaan tyylillä ja langoilla. Ideoita ja värivaihtoehtoja kannattaa käydä kurkkaamassa verkosta www.hillagroup.fi

Kilpailutyön tulee olla ennen julkaisematon ja idea tekijän oma. Kilpailutyö ei voi olla esimerkiksi vain värimuunnos jonkun toisen suunnittelemasta ja julkaisemasta mallista tai työstä.

31.12.2022 mennessä toimitetuista töistä raati valitsee kolme parasta. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja tulokset ovat nähtävissä Hilla Groupin lehdissä ja verkkopalveluissa tammikuun lopussa. Kilpailutyön voittajista tehdään juttuja konsernin lehtiin ja sosiaaliseen mediaan.

Käsityökilpailun voitot:

  1. 250 euron lahjakortti voittajan valitsemaan käsityöliikkeeseen
  2. Puolen vuoden digitilaus yhteen Hilla Groupin lehteen
  3. Hilla Group -tuotepaketti

Osallistumisohjeet:

  • Lähetä työsi meille yhteystietojesi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti) kanssa osoitteeseen Hilla Group Oyj / Käsityökilpailu, PL 45, 67101 Kokkola. Voit lisätä mukaan vapaaehtoisen sanallisen selityksen, jossa avaat ideaasi. Kilpailun jälkeen työt lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.
  • Kilpailutyötä tehdessäsi kirjaa ylös työohje. Voittaneiden töiden ohje julkaistaan maksuttomina ohjeina.

Minna Kallioinen

Viestintäpäällikkö

+358408085009