Hillan päivä 16.9.

Osallistu Hillan päivän kilpailuun ja

keksi Hilla Group -aiheiset anagrammit!

Voit voittaa majoituslahjakortin tai Hilla-tuotepaketteja.

Hilla Group -konserni julkistaa Hillan päivän kunniaksi anagrammikilpailun, jossa tarkoituksena on tunnistaa Hilla Groupiin ja sen toimintaan tai tuotteisiin liittyvät anagrammit.

Osallistu kilpailuun ja keksi mikä Hilla Groupiin liittyvä asia kirjaimista muodostuu. Anagrammit löytyvät konsernin toimintojen verkkosivustoilta. Pikalinkit sivustoille löydät osoitteesta www.hillagroup.fi/brandit

Kilpailuaika on 15.9.-17.9.2023.

Anagrammikilpailuun voi osallistua Hilla Group -konsernin toimintojen ja tuotteiden verkkosivustoilla.

Osallistumalla kilpailuun voit voittaa Sokos Hotels majoituslahjakortin (kaksi yötä). Lahjakortilla voi majoittua ja nauttia aamiaisen valitsemassaan Sokos Hotellissa. Valittavana on yhden tai kahden hengen standard-huone. Majoituslahjakortti on voimassa 30.9.2024 saakka. Palkintoina on myös Hilla-tuotepaketteja.  Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Osallistumisohjeet

  • Anagrammikilpailu löytyy Hilla Groupin tuotteiden ja toimintojen verkkosivuilta 15.-17.9.2023. Kilpailuun osallistutaan arvaamalla anagrammeja, jotka löydät konsernin tuotteiden ja toimintojen verkkosivuilta. Anagrammit arvataan täyttämällä sähköinen lomake.